facebook
Connect with us

Exclusiv

Explodează Bomba în Politică. UDMR va fi desființat. Românii ies în stradă

Published

on

Cazul de la Ditrău, județul Harghita,unde doi muncitori din Sri Lanka sunt amenințați cu moartea de către localnici dacă nu pleacă din localitate a încins spiritele în rândul societății românești și internaționale.

Concret, newsday.ro a aflat că mai multe organizații civice și politice,în special din Ardeal vor lansa o petiție online pentru ca UDMR să fie scoasă în afara legii.

Militanții spun că organizația condusă de Kelemen Hunor este responsabilă de învrăjbirea populației maghiare împotriva românilor și a altor naționalități.

 

Mai mult, aceștia mai afirmă că maghiarii din Harghita și Covasna sunt ținuți într-o sărăcie lucie chiar de către conducătorii Uniunii, care îi amăgesc de 30 de ani cu o viață mai bună pentru a-și obține acel 5 la sută necesar pentru a intra în Parlament.

Totodată, semnatarii petiției mai susțin că UDMR este o organizație șovină, condusă de la Budapesta care dorește automonie etnică,în mijlocul României.

”Vom da drumul acestei petiții și vom duce semnăturile la Parlament pentru a se iniția un proiect legislativ. De fapt a mai fost depus unul acum câțiva ani dar a fost respins definitiv.

După care vom da și-n judecată UDMR. Vom cere Guvernului să nu mai dea bani și să scoată în afara legii această formațiune care își zice politică, dar de fapt este un ONG.

Dacă nu se va întâmpla nimic după demersurile noastre, atunci ne așteaptă un 10 August 2018 de sute de ori mai amplu. Vor fi manifestații în toată România”, spun sursele newsday.ro.

 

 

Recomandări

Popular

X