facebook
Connect with us

Ultima Ora

Este Ziua oamenilor care-l apără pe Iohannis. Mesajul lui Orban

ȘOCANT. OFIȚER SPP GĂSIT ÎMPUȘCAT ÎN CAP. ERA ÎN MISIUNE ÎN LIBIA

Mesajul premierului Ludovic Orban cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înființarea Serviciului de Protecţie şi Pază

Serviciul de Protecție și Pază celebrează astăzi 30 ani de la înființare, perioadă în care, prin profesionalismul, curajul și înalta ținută a personalului său și-a consolidat misiunea de pilon al siguranței naționale.

Parte a Sistemului Naţional de Apărare, Ordine Publică şi Siguranţă Naţională, alături de MApN, MAI, SRI, SIE, STS, Serviciul de Protecție și Pază este o instituție de elită care asigură, discret și eficient, securitatea obiectivelor de importanță națională, a bunurilor statului, dar și a demnitarilor români, în plan intern și extern.

Cu loialitate, determinare și devotament și pentru misiunile din plan extern, ofițerii SPP au înregistrat de-a lungul timpului performanțe remarcabile asigurând protecția oficialilor ONU în teatrele de operații, precum cele din Sudan, Afganistan sau Libia.

Prin misiunile desfășurate în beneficiul statului român, militarii SPP au reprezentat, de-a lungul anilor, chipul uman al siguranței și protecției la cel mai înalt nivel.

În vremuri de încercare, dar cu precădere în această perioadă, SPP a demonstrat și solidaritatea care definește această instituție nu numai prin prezența ofițerilor săi alături de decidenți în vizitele prin țară sau la acțiunile privind gestionarea epidemiei COVID-19, ci și prin donarea de echipamente medicale de protecție către Spitalul de Urgență din Suceava, una dintre unitățile medicale cele mai afectate de această epidemie.

Pentru profesionalismul cu care își îndeplinește misiunea, precum și pentru realizările din țară și la nivel internațional, țin să felicit Serviciul de Protecție și Pază la celebrarea acestor 30 ani de activitate în slujba statului român și a cetățenilor României.

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X