facebook
Connect with us

Ultima Ora

El este primul actor care va filma în spațiu. NASA a confirmat informația. FOTO

Published

on

Tom Cruise se pregătește pentru un film în spațiu. Vestea a fost confirmată de NASA, iar starul va călători pe Stația Spațială Internațională.

Starurile de la Hollywood au filmat de-a lungul istoriei în locuri cu totul și cu totul neobișnuite, însă Tom Cruise ar putea fi primul actor care va merge în spațiu, pentru realizarea unei pelicule pe Stația Spațială Internațională, relatează CNN.

Pentru nimeni nu mai este un secret faptul că actori celebri au mers, de-a lungul anilor în locuri absolut inedite sau au trecut prin situații grele, ori schimbări majore ale aspectului fizic, doar de dragoul artei. DE această dată însă, urmează un pas important pentru industria cinematografică din întreaga lume. NASA tocmai a confirmat faptul că lucrează alături de Tom Cruise pentru realizarea unui film pe Stația Spațială Internațională. Dacă planul va fi dus la bun sfârșit, starul nominalizat la Premiile Oscar va ajunge să fie primul actor care pășește în spațiu.

Echipe de astronauți stau prin rotație la bordul Stației Spațiale Internaționale încă din anii 2000, iar pe parcursul anilor, au ajuns acolo și câțiva turiști.

Tom Cruise, filmări la bordul Stației Spațiale Internaționale

Despre Tom Cruise am putea spune că se află la a doua interacțiune cu „lumea spațială”, celebrul actor fiind naratorul unui documentar marca IMAX, realizat în 2002 și filmat la bordul Stației Spațiale Internaționale. La acea vreme însă Cruise nu a călătorit prorpiu zis în spațiue, ceea ce face ca noua experineță să fie una total diferită.

Potrivit sursei citate anterior, un purtător de cuvând al instituției a precizat că starul de la Hollywood va călători în spațiu și  va sta la bordul laboratorului care orbitează la aprox. 400 de kilometri desupra Pământului.

Pelicula cu Tom Cruise, o inspirație pentru generațiile viitoare

Producția cinematografică în care urmează să joace Tom Cruise, ar putea fi o sursă de inspirație pentru tineri. „Avem nevoie de mijloace mass-media populare pentru a inspira o nouă generație de ingineri și oamenii de știință, care să transforme idealurile îndrăznețe alea NASA în realitate”, a spus Jim Bridenstine, NASA Administrator într-o postare pe Twitter, citată de CNN.

Deocamdată, nu este foarte clar cum și mai ales când actorul Tom Cruise va pleca în spațiu și nici ce membrii din staff îl vor însoți în călătorie. Cel puțin pentru moment, planurile NASA și ale lui Cruise au fost încercat de pandemie, actorul din „Misiune imposibilă” fiind blocat într-un hotel din Veneția, neputând să revină în luxoasa vilă din Statele Unite.

Cruise, o viață demnă de un roman

Starul din „Misiune imposibilă” se poate lăuda cu o carieră, dar și experințe demnde de un roman. Dacă va pleca în spațiua, lista realizărilor sale cinematografie se va îmbogăți considerabil.

În prezent, Cruise are o avere estimată la 470 de milioane de dolari și proprietăți luxoase deținute în Statele Unite. Starul are trei copii din căsniciile anterioate: faimoasa Suri Cruise, în vârstă de 14 ani din căsătoria cu Katie Holmes și doi copii pe care starul îi are din mariajul cu Nicole Kidman, între 1990 și 2001.

Filme realizate la bordul ISS

Pe parcursul anilor, mai multe producții cinematografice s-au filmat la bordul ISS, pe lângă documentarul din 2002, realizat de către IMAX, în 2012 producția SF „Apogee of Fear” a realizat filmări în același loc, potrivit sursei citate anterior.

Recomandări

Popular

X