facebook
Connect with us

Politică

Două VEDETE vor fi puse pe liber de Ludovic Orban – SURSE

Guvernul Ludovic Orban i-ar putea rechema pe Andrei Zaharescu și Cătălin-Radu Dancu din funcția de consul general la Cape Town, respectiv consul la New York, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX.

Este posibil ca Executivul să aprobe două proiecte de hotărâre în acest sens, într-o ședință ce ar putea avea loc miercuri, au adăugat sursele citate.

 Viorica Dăncilă a mărturisit- Câte case are fostul premier

Andrei Zaharescu a fost numit consul general la Cape Town (Africa de Sud) în anul 2013, în perioada Cabinetului Victor Ponta.

În iunie 2017, Cătălin Dancu a fost numit consul general la New York, printr-o hotărâre premierul de atunci, Sorin Grindeanu.

 Florin Iordache: Nu ne este rușine cu Viorica Dăncilă! O să vedeți în turul doi ce figură frumoasă va face

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri seara că a schimbat doi consuli, inclusiv pe fostul purtător de cuvânt al Guvernului Viorica Dăncilă, Nelu Barbu. El a mai spus că „e în pregătire” schimbarea consulului general al României în New York, Cătălin-Radu Dancu. Liderul PNL a precizat că dorește blocarea instalării ”clientelei pesediste” în instituțiile publice.

Pe 14 octombrie, fostul purtător de cuvânt al Guvernului Nelu Barbu, fusese numit, printr-o decizie a Vioricăi Dăncilă în funcția de consul general la Shanghai.

 Dan Barna ‘a luat foc’- Ne-au otrăvit trecutul, ne compromit prezentul și ne anulează viitorul .

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X