facebook
Connect with us

Justitie

DIICOT, concluzii după trei zile de cercetări extinse la „Casa groazei” din Caracal

DIICOT a prezentat duminică rezultatele celei de-a treia zi de cercetări realizate la „Casa groazei”. Astăzi, au fost identificate și ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate.

Redăm integral comunicatul DIICOT:

„Astăzi, data de 04.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu polițiștii specializați din cadrul Poliției Române – delegați au continuat activitățile de cercetare în dosarul cauzei, între care și cele de la domiciliul inculpatului Dincă Gheorghe, în urma cărora au fost identificate și ridicate mai multe categorii de urme criminalistice, ce urmează a fi procesate.

Activitățile de cercetare și căutare în locuința, în dependințele, în autoturismul și în autoutilitara inculpatului nu au fost finalizate, urmând a fi continuate și în cursul zilelor următoare, în mod neîntrerupt, în prezenta inculpatului și a avocatului său.

Menționăm că activitățile de cercetare și căutare care nu presupun prezența inculpatului sunt încă în desfășurare”, se arată în comunicatul DIICOT.

Ziua de sâmbătă s-a încheiat cu o acțiune a unui grup de anchetatori care au căutat cu un detector de metale telefonul Luizei într-un lan de porumb, aflat la 8 km de casa lui Dincă.

DIICOT a mai precizat că cele trei telefoane găsite la Gheorghe Dincă vor fi supuse unei percheziții informatice, la București.

Unchiul Alexandrei, amenințat

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, susține că a primit amenințări ”de toate felurile” din momentul în care a început lupta cu sistemul pentru aflarea adevărului.

„Am primit amenințări de toate felurile. S-au folosit mijloace de intimidare la adresa mea și a familiei. În acest moment cred că se lucrează la cedarea mea psihică sub cu tot felul de mesaje. Eu voi face plângere penală împotriva acestor oameni. Sunt și elucubrații de genul că eu mă folosesc de această dramă ca să candidez la președinție. Am obosit să tot neg această chestiune. Nu am cuvinte, nici nu știu să ce să mai spun. Este o campanie furibundă la adresa mea din partea acestui sistem odios pe care l-am întors cu fundul în sus. Eu nu mi-am asumat aceste lucruri, aceste amenințări, pentru că nu candidez la nimic. Eu mi-am asumat o luptă împotriva acestui sistem, nu ca să candidez împotriva lui Iohannis, Barna, Dăncilă sau cine dracului o mai candida. Eu nu mai pot să am grijă de familia mea și îmi reproșez acest lucru, am petrecut 2 ore cu ei în ultimele zile, dar nu voi ceda sub nicio formă în fața acestor presiuni.”, a spus Cumpănașu, la România TV.

Citește și:

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X