facebook
Connect with us

Breaking News

Dezastru pentru PSD. Marcel Ciolacu,liderul partidului va fi acuzat. Procurorii intră pe fir

Published

on

Sennatorul PNL Alina Gorghiu spune că Marcel Ciolacu va fi acuzat pentru abbuz în serviciu dacă nu își retrage sesizare făcută către Curtea Constituțională referitoare la desemnarea de către președintele Iohannis a lui Ludovic Orban ca premier desemnat.

 

”Fac apel la echipa care conduce PSD, in special presedintele Camerei Deputatilor, domnul Marcel Ciolacu, sa isi retraga sesizarea formulata pentru existenta unui conflict juridic de natura constitutionala. Este doar un moft aceasta sesizare. Este o sesizare care va fi declarata inadmisibila si este exclusiv un pretext pentru ca cei din PSD sa nu se prezinte la sedinta programata in 24 februarie cand avem un vot pentru Guvernul Orban II.

Alina Gorghiu ANUNȚĂ pregătirea unei moțiuni de cenzura împotriva Guvernului. ”Când mizăm pe un număr suficient de voturi”

Le spun de acum celor care conduc PSD, in secunda in care CCR va respinge ca inadmisibila sesizarea lui Ciolacu ii voi cere demisia din functia de presedinte al Camerei Deputatilor pentru ca este un abuz in functie sa faci sesizari din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, nu pentru ca ar exista temeiuri constitutionale, ci efectiv pentru a servi in lupta PSD”, a declarat Alina Gorghiu.

 

Recomandări

Popular

X