facebook
Connect with us

Politică

Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, acuzații explozive la adresa Anei Birchall: 'Iapa troiană în Guvernul României a echipei Maior-Coldea-Barna'

Daniel Dragomir, fost ofițer SRI, lansează un atac virulent la adresa ministrului Justiției, Ana Birchall, despre care spune într-o postare pe Facebook că este „iapa troiană din Guvern a echipei Maior-Coldea-Barna”, una dintre misiunile sale fiind acela de a mânca din procentele Vioricăi Dăncilă și din șansele candidatului PSD de a ajunge în turul doi la prezidențiale.

Cozmin Gușă: Rareș Bogdan și Ludovic Orban joacă rolul de lover boy. Racolează fete de moravuri ușoare

Iapa troiana in Guvernul Romaniei. Tot ce a castigat doamna Dancila in ultimele saptamani cu eforturi politice si o munca admirabila a fost distrus electoral astazi in CSM de doamna Birchall.In “home-base” al PSD (multi gresesc atunci cand calculeaza procente, eu prefer sa merg la nuante, sa ma refer la voturi in primul tur, pe prezenta, chiar daca sociologii or sa ma injure, eu sunt mai securist, doamna premier trebuie sa ia minim 3 milioane de voturi) in interiorul PSD, orice iesire a doamnei Birchall este incasata direct de primul ministru. In plin!, scrie Daniel Dragomir.

Doamna Birchall are multe misiuni. Cea mai importanta dintre ele este sa asigure echipa Maior-Coldea-Barna ca va manca din procentele doamnei Dancila si din sansele domniei sale de a ajunge in turul doi.Asa cum zic filosofii bulgari, ceea ce este, este, ceea nu este, nu este.Doamna Dancila trebuie sa faca o alegere. Totul in viata tine de alegeri!, mai afirmă Dragomir.

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X