Da, a fost vaccinată! FIICA LUI ELVIS A MURIT după un atac de cord masiv: Lisa Marie Presley avea 54 de ani


Lisa Marie Presley, singura fiică a lui Elvis și a Priscillei Presley, a murit într-un spital din Los Angeles.

„Cu inima grea trebuie să împărtășesc vestea devastatoare că frumoasa mea fiică Lisa Marie ne-a părăsit”, a confirmat Priscilla Presley, soția lui Elvis, într-o declarație dată revistei People, joi seara în SUA, vineri dimineața în România. „În acest moment nu vom face alte comentarii”, a mai adugat ea.

Joi dimineață, Lisa Marie Presley a fost transportată de urgență la spital în urma unui stop cardiac. Un purtător de cuvânt al Departamentului șerifului din Los Angeles County a confirmat pentru People, citat de YahooNews, că paramedicii au răspuns la adresa cu numărul 5900 de pe Normandy Drive din Calabasas pentru a trata o femeie în vârstă de 50 de ani care nu respira. La sosire, paramedicii au început resuscitarea cardio-respiratorie și, după ce au observat că pacienta avea „semne de viață”, au transferat-o la un spital local pentru „îngrijiri medicale imediate”.

Unitatea de salvatori a fost trimisă la adresa respectivă pentru un apel de stop cardiac, a confirmat un purtător de cuvânt al Departamentului de pompieri salvatori.

Publicația TMZ a relatat anterior că Lisa Marie a fost găsită în stop cardiac total joi dimineață, în dormitorul ei, de către menajeră.

În timp ce menajera făcea această descoperire, fostul ei soț, Danny Keough, cu care Lisa Marie locuia, s-a întors acasă după ce și-a dus copiii la școală. Acesta a încercat să o resusciteze până când au intervenit paramedicii.

Salvatorii „i-au administrat epinefrină la fața locului cel puțin o dată pentru a o ajuta pe Presley să-și recapete pulsul”, potrivit TMZ. Personalul de pompieri a reușit să-i ia pulsul, iar femeia a fost transportată la West Hills Hospital.

Fiica regelui rock’n’roll-ului era și muziciană, albumul ei de debut „To Whom It May Concern” ajungând pe locul 5 în topul Billboard.

De asemenea, ea este cunoscută pentru căsniciile sale de mare anvergură cu actorul Nicolas Cage, care se declara un fan înfocat al lui Elvis, Michael Jackson, Danny Keough și Michael Lockwood. Are trei copii, printre care se numără și actrița Riley Keough.

Ea a deținut și a operat compania extrem de profitabilă Elvis Presley Enterprises până în 2005, când a vândut toată afacerea, dar a rămas în continuare proprietara Graceland, faimoasa proprietate a lui Elvis din Memphis.

Lisa Marie a fost văzută alături de mama ei la cea de-a 80-a ediție a premiilor Globul de Aur, marți seară, în Beverly Hills, unde Austin Butler a câștigat premiul pentru cel mai bun actor – film dramatic pentru interpretarea regelui rock and roll-ului în filmul biografic „Elvis”, din 2022.

Daily Mail prezintă o scurtă filmare de la eveniment care o arată pe muziciană într-o oarecare stare de dezechilibru care poate fi pusă pe seama unei situații de sănătate

Născută în Memphis, Tennessee, la 1 februarie 1968, la exact nouă luni după nunta lui Elvis și a Priscillei, Lisa Marie a fost crescută pentru scurt timp în zonă înainte de a se muta la Los Angeles la vârsta de 4 ani cu mama ei, în urma divorțului părinților săi din 1973.

Elvis a murit în august 1977, ceea ce a făcut-o pe Lisa Marie, în vârstă de 9 ani, moștenitoarea comună a averii sale, alături de bunicul Vernon Presley și străbunica Minnie Mae Hood Presley. În urma deceselor lor respective, în 1979 și 1980, ea a devenit singura moștenitoare și a moștenit și reședința Graceland a tatălui ei.

Cunoscutul medic Paul Elias Alexander, cercetător și consultant COVID-19 în domeniul EBM, al metodologiei de cercetare și al epidemiologiei clinice care, în mod informal, oferă consultanță și unor membri ai Congresului și Senatului SUA, spune: „Nu mi-e teamă să întreb: a fost vaccinată?”

 

Sursa: ActiveNews 

Share With Your Friends