facebook
Connect with us

Social

Crimă oribilă în ziua de Crăciun. Un muncitor străin omorât cu bestialitate

Published

on

Un cetăţean străin care muncea la un abator din comuna prahoveană Poseşti a fost omorât chiar în ziua de Crăciun. Criminalul este şi el rănit şi a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti pentru îngrijiri medicale.

Crima a avut loc la un abator din satul Nucşoara, comuna Poseşti, în seara de Crăciun. Potrivit unor surse, doi cetăţeni din Sri Lanka, angajaţi ai abatorului, s-au luat la bătaie, după ce au consumat excesiv băuturi alcoolice.

Nu se ştie exact motivul disputei, pentru că toată cearta dintre cei doi bărbaţi s-a purtat în limba maternă, spun sursele citate  Victima, un bărbat în vârstă de 40 de ani, a fost înjunghiată în gât şi a murit înainte ca medicii de la Ambulanţă să-i poată acorda primul ajutor.

Se pare că arma crimei a fost un cuţit folosit în abator. Agresorul, în vârstă de 48 de ani, a fost şi el rănit în timpul încăierării. Are multiple răni la cap şi picioare, dar viaţa lui nu este pusă în pericol. A fost internat vineri seară la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti pentru îngrijiri medicale.

Citeste mai mult: adev.ro/qlxs8w

Recomandări

Popular

X