facebook
Connect with us

Politică

Cosette Chichirău îl UMILEȘTE pe Dan Barna: DESCRIEREA pe care i-o face deputata în cursa pentru șefia USR

Cosette Chichirău, deputată USR, și-a depus candidatura la șefia partidului din care face parte, acolo unde îl va contracandida chiar pe actualul său șef, Dan Barna. Despre el, Chichirău are doar cuvinte critice.

Astfel, conform unui mesaj postat pe Facebook, Chichirău spune că USR, în comparație cu actualul șef, are nevoie de un lider care ”să fie mai loial ideii de democrație decât ideii de putere, mai atașat de principii decât de funcții, să distingă mereu între scop și mijloace”. Atacul furibund al lui Chichirău la adresa lui Barna continuă cu o descriere a ceea ce se întâmplă în Uniune: ”începe să-i lipsească: prospețimea democratică, respectul față de principii și recunoașterea meritelor și a competenței”. Dan Barna este candidatul Alianței USR – PLUS la alegerile prezidențiale, iar în urma dezvăluirilor făcute de Chichirău rămâne de văzut dacă el poate fi bun pentru a conduce România, dacă nu este bun pentru un partid.

 Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

”Candidez la președinția USR.

Este timpul pentru un nou suflu și pentru o nouă atitudine în USR. Este timpul pentru lideri care unesc prin idei și prin principii comune. Este timpul să demonstrăm că suntem într-adevăr diferiți față de restul partidelor.

Președintele USR trebuie să fie mai loial ideii de democrație decât ideii de putere. Președintele USR trebuie să fie mai atașat de principii decât de funcții. Președintele USR trebuie să distingă mereu între scop și mijloace. Eu cred că puterea nu este un scop în sine. Este doar unul din mijloacele prin care putem face bine în jurul nostru.

 Frații Dedeman dau o nouă lovitură! Suma uriașă încasată de cei doi

Candidez la președinția USR pentru a da partidului ceea ce începe să-i lipsească: prospețimea democratică, respectul față de principii și recunoașterea meritelor și a competenței. Candidez la președinția USR pentru ca USR să ajungă la guvernare, dar să nu guverneze oricum.

Garanția unei guvernări capabile și oneste vine din modul în care funcționăm în interior. Dacă respectăm în USR principiile noastre fondatoare, adică integritatea, competența, meritocrația, transparența, implicarea, atunci le vom respecta și la guvernare. Dacă nu o facem însă la noi în partid, nu o vom face nici la Palatul Victoria. De-asta este important ce se întâmplă în interiorul USR. Și de-asta consider că importantă este nu doar destinația, ci și calea pe care o urmăm pentru a ajunge acolo.

 E oficial! Când se va deschide metroul din Drumul Taberei

Un lider se înconjoară de alți lideri. Un șef se înconjoară de subalterni. Eu cred în ideea de echipă și candidez ca membru al unei echipe de oameni extrem de valoroși. Împreună cu ei am arătat că putem schimba politica, fără să ne lăsăm schimbați de ea. Aceasta este de fapt miza noastră și acesta este ADN-ul USR: să schimbăm modul în care se face politică în România. Și să-l schimbăm în bine!

Ca președinte USR, îmi propun trei lucruri:

1) să fac din Educație prioritatea USR,

2) să canalizez energiile și competențele partidului către elaborarea unui set de politici publice pe care să le punem în aplicare atunci când vom ajunge la guvernare și

3) să îmbunătățesc organizarea internă a USR.

 Cercetările în casa groazei continuă! Anchetatorii vor scana solul cu aparatură specială

Voi detalia aceste lucruri în următoarele zile, astfel încât toți membrii și simpatizanții USR să poată afla care este programul pe care mi-l asum. Voi explica și alte lucruri care îmi stau pe suflet legate de USR, așa că dați follow, dacă n-ați făcut-o deja, și urmăriți și următoarele postări.

Vă mulțumesc și aștept sugestiile și propunerile voastre.”, e mesajul lui Cosette Chichirău.

 Frații Dedeman dau o nouă lovitură! Suma uriașă încasată de cei doi .

Advertisement

Recent

Socialacum 21 de minute

Un român a murit într-un centru pentru detenţie administrativă situat la periferia Parisului

Un cetăţean român a murit într-un centru pentru detenţie administrativă situat la periferia Parisului, anunţă surse din cadrul Comisiei de...

Politicăacum 23 de minute

Klaus Iohannis anunță un memorandum de înțelegere SUA și România privind tehnologia 5G

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, marți seară, după întâlnirea cu Donald Trump, că a fost semnat un memorandum între reprezentanții...

Politicăacum 55 de minute

Donald Trump este sincer: Vrea mai mulți bani de la România, anunță Klaus Iohannis – VIDEO

Președintele Klaus Iohannis a declarat că omologul său american Donald Trump este de părere că alocarea a 2% din PIB-ul...

Politicăacum O oră

CNAIR răspunde Asociației Pro Infrastructură: ”Autorizația de contrucție pentru segmentul de autostradă Târgu Mureș și Aeroportul Transilvania a fost prelungită încă din aprilie/ Așteptăm decizia motivată a instanței pentru a semna contractul”

CNAIR răspunde Asociației Pro Infrastructură: ”Autorizația de contrucție pentru segmentul de autostradă Târgu Mureș și Aeroportul Transilvania a fost prelungită...

Politicăacum O oră

Iohannis la întâlnirea cu Trump: Suntem uniți ca prieteni pentru avansarea parteneriatului strategic

Președintele Klaus Iohannis a transmis, pe Twitter, un mesaj prin care își exprimă mulțumirea de a se întâlni din nou...

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X