facebook
Connect with us

Breaking News

CORONAVIRUS. 97 DE BOLNAVI. Cei mai mulți sunt în București

Două noi cazuri de infectare cu noul coronavirus sunt confirmate sâmbătă de autorități, în București și Dolj. Bilanțul ajunge la 97 de bolnavi.

Grupul de Comunicare Strategică anunță că sunt două cazuri noi, fiind vorba de o femeie de 47 ani din București, contact direct al cazului 45. Femeia e asimptomatică și este în autoizolare la domiciliu.

Cel de-al doilea caz nou s-a înregistrat la un bărbat de 39 ani din județul Dolj, întors în 5 martie din Brescia. Acesta e internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Craiova cu simptome specifice.

Bucureştiul este oraşul cu cele mai multe cazuri confirmate de coronavirus. În România sunt 18 judeţe în care nu există niciun caz de infecţie cu noul coronavirus.

În Bucureşti sunt 31 de cazuri.

Capitala este urmată de Timiş cu 11 cazuri, Hunedoara cu 11, Constanţa cu 5, Iaşiul tot cu 5, Caraş Severin şi Covasna cu câte 4 cazuri, apoi Dolj cu 3 cazuri.

În acelaşi timp sunt 18 judeţe în care deocamdată nu există niciun caz de infecţie confirmat: Botoşani, Satu Mare, Sibiu, Vâcea, Dâmboviţa, Aba, Călăraşi, Arad, Argeş, Bistriţa Năsăud, Brăila, Harghita, Ialomiţa,Teleorman, Tulcea, Vaslui, Giurgiu şi Sălaj.

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X