facebook
Connect with us

Sport

Contra își va decide viitorul după meciul cu Spania

Selecţionerul Cosmin Contra a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că se aşteaptă la o reacţie din partea jucătorilor la meciul cu Spania, după eşecul cu Suedia. El nu a dorit să discute despre viitorul său cu Răzvan Burlanu, precizând că probabil o întrevedere va avea loc la sfâşitul săptămânii viitoare, potrivit News.ro.

 

“Nu vorbim aici de rămânerea la echipa naţională sau nu, vorbim de un meci important, chiar dacă nu mai are miză. Important este pentru că este singurul meci dinaintea dublei din martie. Pentru toată lumea au fost două zile foarte grele, dar caracterele puternice se ridică atunci când eşti la pământ. Dacă ai caracter te ridici, îţi revii şi mergi în continuare. Mesajul meu pentru băieţi este şi a fost să învăţăm din meciul pierdut cu Suedia sau din aceste meciuri şi să fim mult mai pregătiţi din martie. Mă aştept la o reacţie din partea jucătorilor, chiar dacă sunt foarte afectaţi psihic, dar am încercat să le ridic moralul. Jucăm contra Spaniei, fosta mea casă, aşa că este un meci special pentru mine şi cred că şi pentru jucători. Cu o imagine bună şi cu un rezultat bun mâine vom avea speranţe că în martie putem să ne calificăm”, a declarat Cosmin Contra.

Întrebat dacă a discutat cu preşedintele FRF despre viitorul său, el a răspuns: “Am vorbit cu domnul preşedinte, dar nu am avut o discuţie pe tema continuării, l-am rugat frumos să pregătesc acest meci în linişte”.

De asemenea, acesta a mai spus că va face o analiză cu stafful său și va decide dacă va mai continua sau nu la echipa națională.

”Nu am nicio decizie luată. Dacă voi simţi că nu mai are rost să continui nu voi ma continua. Dar trebuie să fie o discuţie între cele două părţi. Dacă va fi o discuţie, atunci vom vorbi la sfârşitul săptămânii viitoare. Îndreptăţit sunt să rămân până la meciurile de baraj, dar sunt un tip foarte corect cu ce se întâmplă, analizez foarte bine ce s-a întâmplat. Din această grupă de calificare, împotriva celor trei echipe cu care ne-am luptat la calificare nu am reuşit nicio victorie. Responsabil pentru acest parcurs sunt eu. Acum sunt aşa şi-aşa, nu am un răspuns sigur”, a conchis Cosmin Contra.

Meciul Spania – România va avea luni, de la ora 21.45, în ultima etapă a Grupei F a preliminariilor Euro-2020.

 

Citește și:  Pugilistul Flavius Biea a făcut spectacol la Londra. Berman Sanchez, un adversar modest la categoria welter

 

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X