Claudia Marcu: Cancere galopante la tinerii vaccinați. Doctorii explică mecanismul – Vaccinul Covid ucide, atacând sistemul imunitar

Author:
Dr.. Oana Mihaela Secară

Adrian Sorin Cristea, un fotbalist român în vârstă de 30 de ani, a murit la doar o lună după ce fusese diagnosticat cu cancer. Tot ieri, un solist american în vârstă de 31 de ani a fost răpus de un atac de cord inexplicabil. De fapt, nu mai trece nicio zi în care să nu aflăm de morți subite la tineri și adolescenți. Medicii spun că se dorește impunerea unei noi normalități, în care tinerii mor brusc, dar că teoria este în totalitate falsă. În fapt, aproape toate decesele la tineri au o legătură cu vaccinarea anti-Covid, deși se depun eforturi uriașe pentru a reduce la tăcere medicii care îndrăznesc să vorbească despre acest lucru. În ce privește cancerele galopante, care au început să răpună tot mai mulți tineri, explicația este cât de poate de clară: sistemul imunitar a fost compromis.

”În general, celulele tumorale apar tot timpul în organismele umane, însă sistemul imunitar este antrenat să distrugă aceste celule pe măsură ce ele se formează. Cu cât sistemul imunitar este într-o stare mai bună, cu atât sunt distruse mai repede și mai eficient aceste celule tumorale care apar. Dacă sistemul imunitar este debilitat de anumiți factori, avem de-a face cu o formă de disimunitate, care poate face, printre altele, ca organismul să nu mai reușească să distrugă aceste celule tumorale. Fie nu le mai recunoaște, fie nu mai are capacitatea de a le distruge. Și atunci ele se înmulțesc și, la un moment dat, ne trezim cu o manifestare deja clinică a acestui fenomen”, ne spune dr. Oana Mihaela Secară.

Șah mat la sistemul imunitar

Medicii readuc în atenție faptul că una din țintele ARN-mesager este sistemul imunitar. Și asta pentru că ARN-ul mesager, din țesutul în care este injectat, în mușchiul deltoid, ajunge prima dată în limfă, după care ajunge în stațiile ganglionare limfatice, unde întâlnește celulele sistemului imunitar și pătrunde în aceste celule. ”Din acest moment, are două potențialități. Teoretic, așa cum au spus producătorii vaccinului, ARN-ul mesager stă foarte puțin în celulă, celula secretă proteina spike, care ar fi atacată de sistemul imunitar. Varianta reală, care ar fi trebuit studiată de-a lungul a foarte mulți ani, ca să vedem exact ce se întâmplă, așa cum se face în studiile serioase, este cea în care celula respectivă produce proteină spike mult mai mult timp sau chiar este modificată genetic în prezența ARN-ului mesager prin reverstranscriere și transformare a informației în informație de tip ADN, care este inclusă în genomul celulei și atunci celula devine permanent o producătoare de proteină spike”, ne-a declarat dr. Oana Mihaela Secară. Potrivit acesteia, dacă sunt mai multe astfel de celule și dacă ARN-ul mesager persistă mai mult timp în organism și dacă, într-adevăr, ARN-ul mesager schimbă ADN-ul celulelor, atunci războiul acesta fratricid, dintre celulele sistemului imunitar, care și-au păstrat competența, și cele care produc proteină spike, devine din ce în ce mai debilitant pentru sistemul imunitar în ansamblu, iar sistemul imunitar nu mai face față funcțiilor pe care le are. Și atunci celulele tumorale vor începe să plorifereze, acesta fiind mecanismul apariției cancerului după vaccinarea anti-Covid.

Efectele pot apărea și după 3-5 ani

Faptul că acum a crescut numărul de morți subite și de cancere galopante dovedește intenționalitatea de a face rău prin vaccin, deoarece este absolut evident că acei producători și acei oameni de știință malefici care au pus la punct acest produs au știut că se va întâmpla așa ceva, susține medicul Oana Mihaela Secară.

”Au știut exact că nu vor putea fi acuzați, deoarece aceste efecte adverse vor fi, în primul rând, polimorfe, afectând diverse organe, și nu poți face legătura între ele. Este ca și cum ai lovi o bilă pe o masă de biliard, care a lovit alte bile, și nu poți prevedea care va fi traiectoria fiecăreia. Și, în al doilea rând, nu poți face legătura temporală cu vaccinul, deoarece se întinde pe o perioadă absolut imprevizibilă. Unul poate avea un efect advers foarte rapid sau în prima lună sau în primele două-trei luni, altul poate să aibă un efect advers peste 3-4-5 ani, ajungându-se chiar și până la 10 ani”, ne-a precizat dr. Oana Mihaela Secară.

Aceasta susține că depinde foarte mult de organism, de vulnerabilitățile pe care le are, cunoscute sau necunoscute în momentul în care s-au administrat aceste doze, sau de potențialități, care niciodată nu s-ar fi concretizat, dar care se activează în momentul în care vii cu acest puternic factor favorizant. ”Inclusiv mecanisme de carcinogeneză, care au legătură cu constelația genetică a organismului, dar care nu s-ar fi activat. De aceea vaccinul ar fi trebuit studiat zece ani, iar la tineri chiar zeci de ani, mai ales, să repetăm acest lucru, tinerii nu erau la risc Covid”, a mai afirmat dr. Oana Mihaela Secară.

X