Ciolacu anunță trei direcții de atac după alegerile europarlamentare: Schengen-ul terestru, salariul minim european și mai mulți bani pentru agricultura


Președintele PSD Marcel Ciolacu susține că după votul de duminică România va avea o voce puternică în Parlamentul European. El a mulțumit luni, într-o postare pe Facebook, „pentru încrederea acordată” la alegerile de duminică.

„Vă mulțumesc că ați ales, printr-un vot categoric, menținerea României în marea familie numită Uniunea Europeană! Datorită votului vostru, România va avea o voce puternică în Parlamentul European și vom putea lupta pentru țintele precum Schengen-ul terestru, salariul minim european și mai mulți bani pentru agricultura românească”, susține liderul social-democrat.

El arată că încrederea acordată „confirmă că am guvernat bine într-o perioadă complicată”.„Vă mulțumesc că ați ales stabilitatea în actul de guvernare și performanța în administrațiile din toată țara! Încrederea acordată prin vot confirmă că am guvernat bine într-o perioadă complicată, iar măsurile luate de PSD la guvernare au fost apreciate de români”, a adăugat Marcel Ciolacu.