ce dispozitiv i-a montat pe cap un tată fiicei sale, obligând-o să-l poarte pe oriunde merge aceasta

Author:

Un tată din Pakistan care se temea pentru siguranța fiicei sale a obligat-o să poarte o cameră de supraveghere pe cap pentru a o putea supraveghea. Nu este clar cum este alimentată camera de supraveghere și cum poate fi accesată de tatăl femeii.

Nu există nimic ce un părinte bun nu ar face pentru a asigura siguranța copilului său! De exemplu, un bărbat pakistanez a devenit recent viral pe X (Twitter) pentru că a instalat o cameră de supraveghere pe capul fetiței sale pentru a-i putea monitoriza activitățile pe parcursul zilei și pentru a se asigura că este bine. Într-un videoclip viral intitulat „Next Level Security”, femeia pakistaneză apare fiind intervievată în timp ce poartă o cameră CCTV pe capul acoperit de burka. Întrebată despre acest accesoriu bizar, aceasta a declarat că a fost ideea tatălui său, adăugând că nu are nimic împotrivă, deoarece știa că părinții ei sunt preocupați de siguranța ei.

Femeia a continuat spunând că ideea de a purta ceea ce presupunem că este o cameră foto alimentată cu baterii atunci când iese în oraș a fost inspirată de moartea tragică a unei tinere din Karachi. Tatăl ei, pe care ea l-a numit „gardianul ei personal”, i-ar fi spus că camera de supraveghere îl va ajuta să o monitorizeze mai îndeaproape, iar ea a fost de acord să o poarte.

Suspiciuni cu privire la funcționarea gadgetului

În ciuda absurdității evidente a așa-zisei măsuri de securitate, tânăra femeie a susținut că amenințarea violenței împotriva femeilor din Karachi este foarte reală, iar familia ei are motive întemeiate să fie îngrijorată.

Nu este clar cum este alimentată camera de supraveghere și cum poate fi accesată de tatăl femeii, dar chiar dacă aceste două probleme ar fi rezolvate cumva, mulți dintre cei prezenți pe rețelele sociale au subliniat că camera nu ar fi de mare folos dacă cineva ar ataca-o pe tânără din spate.

Pe de altă parte, poate că familia ei se bazează pe faptul că simpla vedere a unei camere de securitate ar intimida pe oricine are intenții rele.

X