facebook
Connect with us

Ultima Ora

Caz Uluitor. Copil de 4 ani intrat în comă pe scaun, la stomatologie. Clinica nu avea autorizație

Published

on

Uluitor. Zidarul care se dădea dentist își anestezia pacienții cu țuică

Un copil de 4 ani a intrat în comă pe scaun, la stomatologie, la Piteşti. Poliţia a deschis dosar penal, clinica unde s-a întâmplat totul nu avea autorizaţie pentru anestezii generale.

Un copil de doar 4 ani a fost dus de părinţi la o clinică privată de stomatologie din Piteşti pentru mai multe intervenţii de specialitate. Un anestezist care are contract cu clinica l-a adormit pe copil, dar în timpul intervenţiei stomatologice acesta a intrat în comă. Anestezistul l-a resuscitat, a fost chemat SMURD-ul.

Copilul a fost dus la Spitalul Judeţean şi transferat ulterior la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală. Medicii de aici sunt rezervaţi în privinţa şanselor lui de supravieţuire. Poliţia a deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Poliţiştii au audiat deja stomatologul şi anestezistul şi au ridicat tot instrumetarul utilizat.

DSP Argeş a deschis de asemenea o anchetă şi a descoperit că în clinica privată unde copilul a intrat în comă erau interzise anesteziile generale, pentru că unitatea medicală nu avea autorizaţie pentru aşa ceva.

Recomandări

Popular

X