facebook
Connect with us

Breaking News

Caz Șocant. Minoră însărcinată cu unchiul său după ce a fost violată de acesta

Published

on

Caz șocant. O tânără violată și bătută de iubitul ei timp de 2 zile a ajuns la spital

O fetiţă în vârstă de 13 ani din comuna Secaș, județul Timiș, este însărcinată în șapte luni, după ce ar fi fost violată de unchiul său, în vârstă de 20 ani.

Fapta a fost descoperită zilele trecute, când copila i-a spus mamei adevărul.

Mamei i s-a părut că fata s-a îngrășat, moment în care copila i-a spus că, anul trecut, a întreținut relații sexuale cu unchiul ei, un tânăr de 20 de ani.

„Așa a spus mama, că ar fi unchiul fetei, nu știm mai multe. Este anchetă. Nu este o familie cu probleme”, a declarat, pentru MEDIAFAX, viceprimarul comunei Secaș, Lavinia Suciu.

Părinții copilei au sesizat Poliția pe 7 februarie, iar după două zile tânărul din comuna Secaș a fost arestat preventiv de magistrații Judecătoriei Lugoj.

„Față de tânărul de 20 de ani cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de viol a fost dispusă măsura arestului preventiv pentru 30 de zile”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Aurora Voicilă, purtătorul de cuvânt al IPJ Timiș.

Cazul a intrat şi în atenţia Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiș, inspectorii urmând să facă o anchetă şi să o consilieze pe fata care a rămas însărcinată.

Recomandări

Popular

X