facebook
Connect with us

Breaking News

Caz Șocant. Bărbat mutilat de o haită de câini, în timpul serviciului. I-au mâncat urechile

Published

on

Un bărbat de 47 de ani a fost atacat de o haită de câini în incinta unei unităţi miniere unde se afla la muncă. Urechile bărbatului au fost mâncate de animale, iar pe corpul acestuia se pot observa urme de zgârieturi adânci şi muşcături.

Victima este un bărbat de 47 de ani care, marţi, se afla la locul de muncă, într-o unitate minieră, în zona Coroieşti din judeţul Hunedoara, când a fost atacat de o haită de câini.

”Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Vulcan fac cercetări privind comiterea infracţiunilor de neluarea de către proprietarul câinelui sau deţinătorului temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane şi neluarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă, în cazul unui bărbat care a fost muşcat de mai mulţi câini, în această dimineaţă. În acest caz, poliţiştii s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări, în urma cărora au stabilit că bărbatul, în vârstă de 47 de ani, în timp ce se afla în serviciu în incinta unei unităţi miniere din zona Coroieşti, a fost atacat şi muşcat de o haită de câini”, transmite IPJ Hunedoara.

Bărbatul atacat de haita de câini a fost transportat de urgenţă la Spitalul din Vulcan unde i se acordă îngrijirile medicale necesare. Medicii vor trebui să reconstruiască urechile bărbatului.

.fb_iframe_widget_fluid_desktop iframe{width:100% !important;}

Recomandări

Popular

X