Catalin Predoiu a devenit asemenea comisarului sovietic călau Alexandru Vishinki


Atac fără precedent la adresa suveranității României dat de Cătălin Predoiu și Guvernul Ciucă (PNL-PSD): după ce încălcarea Constituției nu a mai fost considerată nici măcar abetere disciplinară pentru magistrați, acum aceștia doresc că încălcarea normelor UE să devină infracțiune de abuz în serviciu pentru toți funcționarii publici, susține europarlamentarul Cristian Terheș.

„Se recunoaște, astfel, și din punct de vedere al răspunderii supremația normelor UE peste Constituția România.

Cătălin Predoiu a devenit asemenea comisarului sovietic călău Alexandru Vishinki (mai numit și procurorul lui Stalin), care a fost trimis de Stalin în România ocupată să supraveghere instaurarea stalinismului în țară, suprimarea clasei politice și confiscarea pământurilor oamenilor.

Povestea cu intrarea României în Schengen a fost de fapt un spectacol de păcălit românii pentru că stalinistul Predoiu, împreună cu camarilă din PNL, PSD și servicii care-l susține, să poată promova noile legi ale justiției care suprimă suveranitatea Constituției.

E clar că această coaliție trădătoare odioasă dorește suprimarea statalității României, suveranității țării și a drepturilor și libertăților românilor. Pe scurt, aceștia doresc impunerea unei noi iobagii, ce să fie pe placul functionarimii de la Bruxelles.”, susține Cristian Terheș.