facebook
Connect with us

Politică

Călin Popescu Tăriceanu ATACĂ iar: 'Să ne mulţumească Dăncilă pentru că nerozia de care a dat dovadă s-a întors împotriva ei şi visul de a rămâne premier'

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, spune că partidul a vrut să rămână în relaţii civilizate cu PSD după ieşirea de la guvernare, însă atitudinea social-democraţilor de a încerca „o destructurare” a ALDE i-a ambiţionat pe parlamentarii acestei formaţiuni. „Poate să ne mulţumească doamna Dăncilă pentru că nerozia de care a dat dovadă s-a întors împotriva ei şi visul de a rămâne prim-ministru în continuare s-a dus pe apa sâmbetei”, afirmă Tăriceanu.

Prezent sâmbătă la Sibiu, Călin Popescu Tăriceanu a acuzat „o încercare disperată de a destructura partidul”, încercare despre susţine că a eşuat şi s-a întors împotriva celor care au iniţiat-o.

 Mircea Diaconu speriat de Viorica Dăncilă? ‘Un leu rănit este mai periculos’

„Această încercare a eşuat. Nu numai că a eşuat, dar în final s-a întors împotriva iniţiatorilor încercării de destructurare ALDE, pentru că Dăncilă cu mintea ei şi cu ajutorul consilierilor a procedat în aşa manieră încât a reuşit să ne ostilizeze la maxim, în condiţiile în care, când ne-am spus la revedere pe 26 august, am convenit să rămână între noi o relaţie civilizată. (…) Rezultatul a fost o ostilizare totală şi o ambiţionare a tuturor colegilor noştri parlamentari de a vedea cu orice chip căzut Guvernul Dăncilă şi am reuşit. Poate să ne mulţumească doamna Dăncilă pentru că nerozia de care a dat dovadă s-a întors împotriva ei şi visul de a rămâne prim ministru în continuare s-a dus pe apa sâmbetei”, a afirmat liderul ALDE, în discursul ţinut la Sibiu, la conferinţa femeilor membre ALDE.

 Theodor Paleologu șterge pe jos cu Dăncilă! ‘Cei pe care Dumnezeu vrea să îi piardă, mai întâi îi înebuneşte’

El a spus că acei membri ALDE care au ales să rămână alături de PSD după ce democrat-liberalii s-au retras de la guvernare „nu s-au ales decât cu buza umflată, nu au ajuns nici miniştri, în schimb au ajuns să se compromită politic”.

Tăriceanu a mai spus că nu îi este „ruşine absolut deloc că am fost la guvernare cu PSD-ul”.

 Lia Olguța Vasilescu îl dinamitează pe Victor Ponta! ‘Eu zic să se uite în frigider’ .

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X