facebook
Connect with us

Politic

Călin Popescu Tăriceanu, atac la Iohannis și Orban, în plină campanie electorală. ” Să le dea o lecție acestor îngâmfați!”

Co-președintele Pro România, Călin Popescu Tăriceanu a lansat în plină campanie electorală, un atac dur la adresa președintelui Klaus Iohannis și a premierului Ludovic Orban.

Tăriceanu îi acuză că vor neapărat organizarea alegerilor parlamentare din 6 decembrie, în ciuda creșterii alarmante a cazurilor de infectări cu COVId-!(.

”Dacă situația nu ar fi atât de gravă cred că aș zâmbi apăsat gândindu-mă la măsurile luate de guvernul Orban la începutul epidemiei! După ce au negat existența acestei epidemii în speranța unor alegeri anticipate, au sărit direct în starea de urgență și bolnavii au început să fie cărați cu celebrele izolete!

Acum, când vă gândiți la fazele alea cu izoleta, nu vi se par de un ridicol absolut?

Nu vi se pare acum penibil că, la 328 de infectări pe zi, 23 decese și 174 infectați la ATI dl Iohannis ne spunea că Învierea se amână, că nu putem lua lumină și nici nu ne putem întâlni cu rudele?
Nu vi se pare la fel de ridicol că acum, la peste 10.000 infectați pe zi, cu 178 decese/zi și cu ATI supraaglomerat, același personaj ne spune „mergeți la vot”!?

Chiar ar merita ca pe 6 decembrie românii să meargă la vot în număr mare și să le dea o lecție acestor îngâmfați și manipulatori!”, scrie Tăriceanu pe facebook.

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X