facebook
Connect with us

Politică

Calculele lui Orban: din cei 237 de semnatari, unul va lipsi „din motive de sănătate”, la doi „mai există dubii”. Concluzia: „trece moțiunea”!

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri că Opoziția are voturile necesare pentru ca moțiunea de cenzură să fie votată mâine, iar Guvernul Dăncilă să fie demis.

Orban a declarat la Digi 24 că, din cei 237 de semnatari ai moțiunii, un singur parlamentar nu va vota – „din motive de sănătate foarte obiective” -, iar asupra altor doi „mai există dubii”.

În plus față de cei 237, Orban a spus că „avem angajament din partea a cel puțin alți 10 deputați, vor garanta succesul moțiunii”.

„Nu am pierdut nici un vot la moțiune. Toate informațiile false care circulă acum despre eșecul moțiunii sunt aruncate de PSD pentru demobilizare”, a mai spus Orban.

Șeful PNL s-a referit și la situația lui Sorin Bota, deputat PSD semnatar al moțiunii și care a anunțat că s-ar putea răzgândi: „Nu cred că e atât de naiv domnul Bota să-și închipuie că va ajunge președinte ASF. Cum ar putea să-l susțină PSD, care mai are sub 200 de parlamentari?”.

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi dezbătută și votată joi, 10 octombrie. Pentru demiterea Guvernului e nevoie de 233 de voturi în favoarea moțiunii.

Puteți susține ZIARISTII.COM făcând o donație AICI. Vă mulțumim! CITIȚI ȘI:

Articolul Calculele lui Orban: din cei 237 de semnatari, unul va lipsi „din motive de sănătate”, la doi „mai există dubii”. Concluzia: „trece moțiunea”! apare prima dată în Ziariștii.

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X