facebook
Connect with us

Breaking News

ATENȚIE. REGULI ATUNCI CÂND IEȘI ȘI INTRI ÎN CASĂ!

Published

on

Se apropie weekendul și mulți dintre români vor merge să-și facă din nou aprovizionarea cu produsele care le lipsesc, pentru încă o săptămână de stat în casă.

Vă prezentăm câteva reguli de bază pe care ar fi bine să le luați în considerare.

Reguli la ieșirea din casă:

1. Când pleci din casă, pune pe ține o bluza cu mânecă lungă. 2. Strânge părul în coadă, nu îl lasă desfăcut. 3. Dacă ai masca, pune-o la final, exact înainte să ieși din casă. 4. Încearcă să nu foloseșți transportul public. 5. Dacă scoți afară animalul de companie, asigura-te că nu se scarpină de diverse suprafețe. 6. Folosește șervețele pentru a pune mâna pe diverse suprafețe. 7. Aruncă șervețelul la gunoi după ce îl foloseșți. 8. Dacă îți vine să strănuți, strănută în cot. 9. Evita să plăteșți cu cash. Dacă o faci, dezinfectează-ți imediat mâinile. 10. Spală-te pe mâini după ce atingi orice suprafață sau folosește gel dezinfectant. 11. Nu îți atinge față până nu ai mâinile curate. 12. Menține distanța față de ceilalți oameni.

Reguli la intrarea în casă:

1. Când ajungi acasă, încearcă să nu atingi nimic. 2. Descalță-te când ajungi acasă. 3. Dezinfectează-i picioarele animalului de companie, dacă îl scoți la plimbare. 4. Scoate-ți hainele cu care ai fost afară și pune-le în coșul de rufe pentru spălat. 5. Lasă geantă, portofelul, cheile etc. într-o cutie la intrarea în locuința. 6. Fă dus, iar dacă nu poți, spală bine toate zonele expuse. 7. Curată telefonul mobil și ochelarii cu apă și săpun sau cu alcool. 8. Curată cu dezinfectant pungile aduse de afară înainte de a le păstra.

9. Folosește mănuși pentru asta și apoi scoate-le cu grijă și spală-te pe mâini 10. Amintește-ți că nu este posibil să faci o dezinfectare totală, obiectivul este să diminuezi riscul.

Recomandări

Popular

X