facebook
Connect with us

Justiție

ALERTĂ! Nu s-a mai întâmplat asta nicodată! Iohannis și Orban au fost dați în judecată de Dodon

Președintele în exerciţiu al Republicii Moldova, Igor Dodon i-a dat în judecată pe preşedintele României Klaus Iohannis şi pe premierul Ludovic Orban.

„Mai multe publicaţii notează că în urmă cu două săptămâni, mai exact pe 16 noiembrie, avocatul lui Igor Dodon a depus o cerere prin care solicita să se constate implicarea în campania electrorală pentru prezidenţialele din 1 şi respectiv 15 noiembrie a unor cetăţeni străini.

Este vorba despre preşedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban şi preşedinta formaţiunii Uniunea Creştină democrată din Germania Annegret Kramp-Karrenbauer”, a precizat Alina Anghel senior-editor sectia eterne de la Antena 3, în cadrul rubricii „Decisiv”.

Cererea lui Dodon a fost declarată inadmisibilă pe motiv că acesta nu corespundea exigenţelor legale

„Practic Dodon spune că cele trei persoane prin implicarea lor au contribuit la înfrângerea lui la alegerile prezindenţiale. După ce au analizat cererea propusă de Igor Dodon, magistraţii Curţii Supreme de Justiţie au trimis documentul spre examinare la Judecătoria Chişinău.

Atunci judecătorul a decis declinarea competenţei şi a dispus tranmiterea acesteai către Curtea de Apel Chişinău.

Trei zile mai târziu pretinsa acţiune înaintată de Dodon a fost declarată inadmisibilă pe motiv că acesta nu corespundea exigenţelor legale. Completul de judecători precizează că în cererea sa Dodon nu a invocat pretenţii clare”, a mai spus Alina Anghel senior-editor sectia eterne de la Antena 3, în cadrul rubricii „Decisiv”.

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X