facebook
Connect with us

Breaking News

ALERTĂ! FOTBALIST ROMÂN UCIS DE CORONAVIRUS! A JUCAT ÎMPOTRIVA LUI REAL MADRID. FOTO

Valentin Podean a decedat la doar 49 de ani din cauza virusului, însă fostul sportiv făcea și dializă, potrivit Redeșteptarea.

Valentin Podean a fost jucător la Poli Timișoara în sezonul în care echipa a jucat împotriva lui Real Madrid

Potrivit sursei citate, Valentin Podean ar fi luat virusul de la una dintre asistentele din spitalul unde acesta făcea dializă.

ALERTĂ! FOTBALIST ROMÂN UCIS DE CORONAVIRUS! A JUCAT ÎMPOTRIVA LUI REAL MADRID. FOTO 1

El este al doilea fost jucător român răpus de COVID-19, după Avram Goia, cel care a decedat în Spania.

Valentin Podean a evoluat pentru mai multe formații din Lugoj, însă a făcut parte din lotul echipei Poli Timișoara în sezonul în care aceasta a jucat împotriva lui Real Madrid, în 1992.

Avram Goia a decedat din cauza coronavirusului, în Spania

Avram Goia, fostul atacant al celor de la Olimpia Satu Mare, a decedat după ce a fost infectat cu coronavirus. Fostul fotbalist avea 61 de ani.

Olimpia a anunțat dispariția lui Goia prin intermediul unui comunicat. Acesta era stabilit din mai mulți ani în Spania, iar tot acolo a luat contact cu virusul care a ucis 32,137 de oameni.

”Cu surprindere și tristețe am aflat despre trecerea în neființă a fostului atacant al Olimpiei Satu Mare din perioada anilor 80, Avram Goia. Din informațiile pe care le avem, cauza decesului este virusul care ne ține în case, COVID-19. Avram Goia a bifat șase prezențe în Divizia A (așa cum se numea atunci Liga 1) în ediția 1978-1979. Goia, născut în 1959, era stabilit de mulți ani în Spania și acolo a contractat virusul care i-a adus sfârșitul. Transmitem familiei îndoliate sincere condoleanțe din partea clubului și a suporterilor Olimpiei Satu Mare”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Recomandări

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

X