facebook
Connect with us

#dacian ciolos

ALERTĂ! Cioloș și Barna umiliți de Ivan Patzaichin! Ce le-a transmis campionul olimpic liderilor USR-PLUS

Alianța USR- PLUS l-a invitat în 15 ianuarie pe fostul canotor Ivan Patzaichin să participe la un proces de consultare care să stabilească noul șef al Administrației Rezervației Biosferei Delta Dunării (ARBDD).

Numirea conducerii ARBDD a revenit Alianței USR-PLUS în urma negocierilor cu PNL și UDMR, partenerii din coaliția de guvernare.

Ivan Patzaichin a denunțat ”atacuri violente” după ce alianța USR PLUS i-a propus să conducă un comitet consultativ care să ajute la numirea viitorului guvernator al Administrației Biosferei Delta Dunării.

”Cred foarte tare în ideea de a decide transparent, printr-un proces de consultare, cine să fie guvernatorul ARBDD. Tocmai de aceea am acceptat să fiu parte din acest proces, însă am fost surprins de violența atacurilor la adresa mea pe acest subiect. Sunt mulți oameni de calitate în Tulcea, și sunt convins că vor găsi posibilitatea de a colabora și fără mine. Așa că mă voi retrage din această activitate. Eu n-am avut niciodată alte interese decât de a contribui la dezvoltarea Deltei și la bunăstarea oamenilor săi. Nu doresc să trebuiască să dovedesc mereu și mereu acest lucru, sau prin prezența mea să pun în pericol acest proces. Sper să continue această consultare, să ducă la rezultate frumoase și le doresc succes celor ce o vor duce la bun sfârșit”, a scris Patzachin pe facebook. .fb-background-color{background:!important;}

Recomandări

X