facebook
Connect with us

Breaking News

Al doilea deces înregistrat în România la un pacient confirmat cu noul coronavirus

Published

on

Grupul de Comunicare Strategică anunță că un al doilea pacient confirmat cu noul coronavirus a murit. Este vorba de un pacient de 74 de ani care era internat la Spitalul Universitar din București și care suferea de o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă.

Potrivit GCS, în România au fost înregistrate, duminică, două decese la pacienți care au fost disgnosticați cu Covid-19.

Al doilea pacient mort, în vârstă de 74 de ani, avea o boală cronică preexistentă.

„Al doilea pacient, în vârstă de 74 de ani era internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Tropicale Dr. Victor Babeş – București, transferat de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, având o boală cronică preexistentă pentru care se afla în programul de dializă”, a transmis GCS.

Primul pacient cu noul coronavirus din România care a murit a fost anunțat tot duminică de GCS. Este vorba de un pacient în vârstă de 67 de ani confirmat cu Covid-19 în 18 martie la UPU din cadrul Spitalului Filiași și transferat în aceeași dată la SCBI Craiova. Și acesta avea afecțiuni preexistente foarte grave, patologie neoplazică în stadiu terminal (cancer).

Recomandări

Popular

X