facebook
Connect with us

Politică

Active Watch, plângere la CNCD și CNA după declarația Liei Olguța Vasilescu: 'În spatele acestor vorbe băltesc ura și iresponsabilitatea'

Active Watch a anunțat că urmează să sesizeze CNCD și CNA în urma afirmațiilor făcute de Lia Olguța Vasilescu. „Domnul Klaus cred deja se şi vede şef de lagăr de concentrare şi toţi PSD-iştii băgaţi acolo la reeducare”, a declarat Olguţa Vasilescu sâmbătă seară, la Antena 3, solicitată să comenteze afirmaţiile făcute de Klaus Iohannis la o întâlnire electorală la Bistriţa. ”El tot ceea ce a făcut bun în cinci ani de zile a fost să dea jos de la guvernare PSD”, a afirmat Lia Olguţa Vasilescu. Klaus Iohannis spunea în discursul său că se află în „război” cu PSD.

‘Bubuie’ Vaticanul! Încă un scandal SEXUAL zguduie lumea catolică: trei foşti băieţi de altar spun că au fost abuzaţi sexual de doi preoţi

„Suntem de acord într-un singur punct cu doamna Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte PSD şi coordonatorul campaniei doamnei Viorica Dăncilă: a căzut mult prea mult lumea politică de la noi. Trivializarea unor momente şi elemente din istoria neagră a umanităţii nu poate fi justificată în niciun context social sau politic”, afirmă reprezentanţii organizaţiei.

Din păcate, doamna Vasilescu este la rândul său unul dintre „vârfurile” politicii româneşti care duc în derizoriu şi cultura politică şi cultura dezbaterii, apreciază ei, potrivit News.ro.

„Vom sesiza Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii Romania si Consiliul Naţional al Audiovizualului pentru a analiza riguros câtă ură şi iresponsabilitate băltesc în spatele acestor vorbe abil ticluite, ambalate sub forma unei opinii politice”, anunţă Active Watch.

Lia Olguța Vasilescu s-a ENERVAT și intră puternic: O invită pe ministrul Muncii la DEZBATERE cu fostul ei consilier .

Advertisement

Recent

Advertisement

Facebook

Loading...

Popular

X