A vandalizat zeci de mașini într-o singură noapte

Author:

Pe o stradă din Dej, județul Cluj, un tânăr a fost surprins într-o noapte în timp ce zgâria 11 mașini parcate, provocând daune semnificative. Incidentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere din zonă, informează Observator.

Mașinile erau parcate pe marginea drumului, iar imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată un bărbat care se apropie de ele și le zgârie cu un obiect ascuțit. Autoritățile fac eforturi pentru a-l identifica pe individ, care riscă o pedeapsă de până la trei ani de închisoare pentru faptele sale.

“La data de 14 octombrie a.c., polițiștii din cadrul municipiului Dej s-au sesizat din oficiu sub aspectul infracțiunii de distrugere. Din primele verificări efectuate, a reieșit faptul că, la data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 01.40, o persoană necunoscută ar fi distrus prin zgâriere, două autotursime parcate pe strada Gutinului, respectiv strada Islaz, din municipiul Dej”.

“În urma cercetărilor efectuate, au mai fost identificate 9 autotursime, parcate pe strada Gutinului și in proximitate, care prezentau urme de distrugere prin zgâriere. În continuare se efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care au avut loc incidentele și pentru identificarea persoanelor implicate. În funcție de rezultatele investigației, vor fi dispuse măsurile legale corespunzătoare”, au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

 

X