a ajuns cu arsuri la spital

Author:

Un bărbat a vrut să-și facă un selfie  la înălțime, așa că s-a urcat pe un stâlp de electricitate. Oamenii l-au văzut pe bărbat și au alertat 112. Ambulanța venită la fața locului l-a dus pe bărbat la spital, cu arsuri de gradul 1.

Apelul prin 112 a fost dat în jurul orei 10.30. Potrivit primelor informații, un bărbat din Odobești, în vârstă de 43 de ani, a suferit arsuri de gradul I pe piept după ce s-a electrocutat. El se afla pe un stâlp de electricitate unde, din sursele noastre, se urcase să-și facă un selfie.

„La locul solicitării a fost direcționată o ambulanță SAJ care a indentificat o persoană de sex masculin, conștientă, ce prezenta arsură de gradul l, hemitorace stâng. După ce i-au fost acordate îngrijiri medicale la locul solicitării, pacientul a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani”, a transmis SAJ Vrancea.

Potrivit IPJ Vrancea, omul s-ar fi urcat pe un stâlp al rețelei electrice, situat pe DN 2D, în afara municipiului Focșani, și ar fi rămas blocat. „Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, persoana reușind să coboare singură până la sosirea acestora. Bărbatul a declarat polițiștilor că a urcat pe stâlp să facă un selfie, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la o unitate medicală de specialitate.”

X