SURSE Maia Sandu, victorie zdrobitoare în Republica Moldova. Referendumul a trecut cu majoritate covârșitoare

Author:

În Republica Moldova au avut loc alegerile prezidențiale, dar și referendumul pentru parcursul european al Republicii Moldova. Pentru că în Republica Moldova nu s-a efectuat exit-poll, rezultatele sunt cunoscute, deocamdată, doar pe surse politice.

Conform surselor politice din Republica Moldova, Maia Sandu a înregistrat o victorie zdrobitoare și este foarte, foarte aproape să câștige alegerile prezidențiale încă din primul tur. Ea a înregistrat o victorie categorică în Republica Moldova, dar și votul din diaspora va fi extrem de important, iar aici actualul președinte este de așteptat să aibă parte de o victorie și mai impresionantă.

De asemenea, conform surselor noastre, la referedumul pentru parcursul european al Republicii Moldova votul este unul covârșitor pentru calea europeană.

Referedumul este validat cu siguranță pentru că avem o rată de prezență de 49,8%, iar cei care au votat au răspuns cu ”DA” în mod covârșitor.

La alegeri au participat puțin peste 1,55 de milioane de alegători, potrivit datelor CEC, ceea ce reprezintă peste 50% dintre alegători.

X