A apărut un mesaj video înregistrat de cei trei minori

Author:

Apar informații noi în cazul celor trei copii ai milionarului Adrian Marțian,  cu vârste de 7, 9 și 11 ani, din județul Hunedoara – dispăruți de acasă, după ce se aflau în grija bonei lor. După dispariție, Poliția a intrat în posesia unei filmări video, care ar data de astăzi, în care copiii spun ce s-a întâmplat.

 

În clipul în care apar cei trei copii se aude cum fiica cea mare spune întâi data, 15 octombrie 2024. „Roxana, degeaba i-ai pus pe acești oameni să ne ducă la tine, noi nu vrem la tine. Oamenii aceștia ne-au mințit că ne duc la tata, dar de fapt voiau să ne ducă la tine. Suntem bine, oamenii aceștia ne-au tratat bine. Noi nu vrem la tine, nu te iubim și nu ne simțim în siguranță la tine. Noi vrem să fim cu tata, toți trei. Îl iubim pe tata, iar acești oameni îl vor contacta pe tata ca să ne ducă la el“.

Se pare că războiul dintre foștii soți Marțian este departe de a se fi terminat. În prezent, niciunul dintre cei doi părinți ai copiilor nu ar mai avea drepturi legale asupra lor. Bărbatul avea chiar un ordin de protecție emis în favoarea copiilor și nu se putea apropia de aceștia la mai puțin de 150 de metri, astfel că locuia, într-un timp, într-o rulotă de lângă casa unde aceștia erau ținuți, de un prieten dintre ai săi.

Potrivit unor surse, atât mama cât și bona celor trei copii din Hunedoara, dați dispăruți luni seară. Tatăl copiilor este omul de afaceri clujean Adrian Marțian, care avea interzis să se apropie de cei trei copii, două fete și un băiat. Și fosta lui soție, mama copiilor, Roxana, era decăzută din drepturi. Se pare că în prezent, Direcția pentru Protecția Copilului din Hunedoara avea un ordin pentru preluarea în plasament a copiilor, însă nu a putut fi pus în aplicare din cauza contestațiilor depuse de părinți în instanță.

Războiul dintre Roxana și Adrian Marțian  durează de mai mulți ani, iar principala dispută este chiar custodia copiilor.

 

X