North West dezvăluie ce gătește mama ei și cum se compară cu Kanye West

Author:

Fiica lui Kim Kardashian și Kanye West, North West, a dezvăluit abilitățile culinare ale mamei sale, subliniind cu umor ultima dată când a văzut-o gătind. Potrivit lui North, Kim Kardashian nu prea se ocupă de ora cinei în casa lor.

Și fetița de 11 ani nu ezită să spună asta lumii. De fapt, când vedeta din „The Kardashians” a întrebat-o recent pe fiica sa cea mare—pe care o împărtășește cu fostul soț Kanye West, în plus față de copiii Saint, 8 ani, Psalm, 5 ani și Chicago, 6 ani—despre abilitățile culinare ale lui Kim, North nu s-a ferit să își exprime opinia.

„Nu ai mai gătit pentru noi de mult timp,” i-a spus North mamei sale în articolul din revista Interview publicat pe 11 octombrie, în care North este vedeta copertă. „Ultima dată când ai gătit a fost acum două Halloween-uri.”

Adăugând că mama ei a gătit macaroane cu brânză, Kim a detaliat masa, spunând: „Și pui prăjit și mămăligă. Sunt un cal cu un singur truc. E o masă bună, nu?”

Totuși, North a recunoscut că preferă atunci când mama ei îi prepară gustarea ei preferată.

„E bună,” a răspuns ea. „E doar că ești foarte bună la făcutul castraveților cu sare.” Și, conform lui North, poate mânca această creație în fiecare zi. „Îmi plac cu adevărat castraveții cu sare,” i-a spus ea mamei sale. „Sau ceapa.”

North nu are nicio problemă în a-și împărtăși părerile despre abilitățile culinare ale lui Kim—sau despre modul în care casa ei diferă de cea a lui Kanye. În timp ce vorbea cu sora ei Kourtney Kardashian într-un episod din noiembrie 2023 al emisiunii „The Kardashians,” Kim a spus că North vorbește mereu de bine despre timpul petrecut la casa rapperului câștigător de Grammy.

„Va spune, ‘Tati este cel mai bun,’” i-a spus Kim lui Kourtney în timpul unei discuții despre parenting. „’El are totul sub control. Nu are bonă, nu are bucătar, nu are securitate.’” Și, conform lui North, nimeni nu știe să facă paste ca tatăl ei. Aceasta a determinat-o pe Kim să glumească: „E uimitor că faci ramen, știi? Adică, grozav.”

La care Kourtney a răspuns în glumă: „Că fierbi apă și torni peste niște tăiței.”

Kim a vorbit recent despre cum își gestionează gospodăria și despre obiectivul pe care și l-a stabilit în timp ce jonglează cu viața de mamă a patru copii și cu cariera sa.

„Uneori, devine puțin intens,” a recunoscut Kim în episodul din 6 iunie al emisiunii „The Kardashians.” „Vreau să fiu mai strictă, ca Khloe, dar nu știu de ce îmi este atât de greu să spun ‘Nu’.

Kim a recunoscut că ar putea fi puțin indulgentă în ceea ce privește aplicarea regulilor—realizând acest lucru după ce i-a luat lui North telefonul și i l-a dat înapoi imediat.

„Știu că trebuie să mă pun pe picioare,” a spus ea. „Sunt atât de indulgentă.”

X