Ciucă nu consideră că a gafat când a declarat că l-ar fi votat pe Nicușor Dan ca primar general: Nu ați fost atenți

Author:

Nicolae Ciucă nu consideră că a făcut o gafă atunci când a declarat, în cadrul unui interviu, că dacă avea buletin de București l-ar fi votat primar general pe Nicușor Dan, asta în condițiile în care PNL a avut propriul candidat la Primăria Capitalei în persoana lui Sebastian Burduja.

„Nu ați fost atent la ce am spus mai departe. Era vorba despre cum comentăm tot felul de declarații politice. Nu e chiar așa ca la fotbal că poți să comntezi orice și să spui orice în politică. Am spus că dacă aș fi locuit… dar cu nu locuiesc în București, înțelegeți”, a declarat liderul PNL, la Prima News.

Răspunzând unei întrebări, Ciucă a declarat că l-ar fi votat pe Nicușor Dan pentru funcția de primar general, dacă ar fi avut drept de vot în Capitală.

Liberalii s-ar fi supărat din cauza declarației președintelui partidului, în condițiile în care PNL a avut candidat propriu pentru PMB, în persoana lui Sebastian Burduja, care a ieșit pe locul al patrulea după votul bucureștenilor.

Nicolae Ciucă a mai spus, duminică seară, că pe liberali îi unește cu Nicușor Dan proiectul pentru București care va fi făcut public foarte curând.

„Nicușor Dan nu va intra în PNL”, a adăugat Ciucă.

 

 

X