PSD a mai îndeplinit o promisiune făcută

Author:

Partidul Social-Democrat continuă să își îndeplinească obiectivele de creștere a veniturilor pentru a asigura un trai decent pentru toți cetățenii, reducerea inegalităților sociale și o dezvoltare economică sustenabilă, orientată spre bunăstarea generală, susține senatorul PSD Alfred Laurențiu pe pagina sa de Facebook.

”În ciuda unui context internațional dificil, cu multiple crize suprapuse, salariul mediu net din România a depășit 1.000 de euro pe lună, ajungând la 5.242 de lei, ceea ce reprezintă o realizare importantă pentru economia țării.

Această creștere este rezultatul măsurilor bine gândite implementate de PSD, inclusiv majorarea salariului minim și stimularea productivității în sectoare esențiale.

Faptul că angajamentul PSD de a crește salariul mediu net la peste 1.000 de euro a fost realizat înainte de termen demonstrează, încă o dată, eficiența guvernării.

PSD rămâne partidul care, prin fapte concrete, asigură stabilitatea și creșterea veniturilor cetățenilor, respectânduși absolut fiecare promisiune.”, sustine el.

X