Accident în care au fost implicate trei maşini, în Pasajul Unirii

Author:

Un accident în care au fost implicate trei maşini s-a produs miercuri în Pasajul Unirii, din Capitală, o persoană fiind rănită. traficul rutier a fost direcţionat pe deasupra. Persoana care a provocat accidentul va suporta costurile pentru pagubele produse domeniului public, potrivit news.ro

”La această oră, traficul rutier prin pasajul Unirii, pe sensul de mers dinspre Universitate către bulevardul Mărăşeşti, este restricţionat ca urmare a unui eveniment rutier soldat cu tamponarea a trei autoturisme. În urma acestui incident, circulaţia autoturismelor a fost direcţionată temporar pe deasupra tunelului rutier, pentru ca agenţii Brigăzii Rutiere să efectueze cercetarea la faţa locului”, anunţă Primăria Sectorului 4.

Conform primelor informaţii, o persoană a necesitat îngrijiri medicale.

”Pentru pagubele produse domeniului public, urmează a se întocmi un proces verbal de constatare, astfel încât cheltuielile aferente reparaţiilor să fie suportate de persoana ce va fi identificată ca fiind răspunzătoare de producerea accidentului rutier”, menţionează sursa citată.

X