Senatorul PSD Alfred Laurentiu Mihai s-a întâlnit cu delegația Comisiei pentru afaceri ale Uniunii Europene din Bundestag

Author:

SEnatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai spune, într-o postare pe Facebook, că a participat la o întâlnire cu delegația Comisiei pentru afaceri ale Uniunii Europene din Bundestag, condusă de dr. Anton Hofreiter.

“Astăzi, 19 iunie, am participat la întrevederea comună a Comisiei pentru afaceri europene a Senatului, condusă de senatorul Vasile Dîncu, președintele comisiei, și a reprezentanților Comisiei pentru afaceri europene a Camerei Deputaților cu delegația Comisiei pentru afaceri ale Uniunii Europene din Bundestag, condusă de dr. Anton Hofreiter, președintele comisiei.

În cadrul întrevederii, am puetat discuții despre consolidarea relațiilor bilaterale, extinderea Uniunii Europene, statul de drept, aderarea României la spațiul Schengen, rezultatele alegerilor europarlamentare, dar și colaborarea în domeniul apărării și securității.

Discuțiile au evidențiat sprijinul deplin al Parlamentului României pentru relațiile excelente cu Germania și angajamentul ferm de a continua demersurile politico-diplomatice necesare.







Participarea la această întrevedere mi-a întărit convingerea că dialogul și colaborarea sunt esențiale pentru consolidarea relațiilor internaționale și pentru atingerea obiectivelor comune”, a scris senatorul PSD.

X