Video | Ciolacu vorbește cu Ciucă și la 5 dimineața! Dezvăluirea făcută de premier și semnalul transmis: Dacă tragem la aceeași căruță, pariul va fi câștigat!

Author:

Video | Ciolacu vorbește cu Ciucă și la 5 dimineața! Dezvăluirea făcută de premier și semnalul transmis: Dacă tragem la aceeași căruță, pariul va fi câștigat

Premierul Marcel Ciolacu a fost întrebat, marți seara, la Antena 3 CNN, dacă, în contextul ultimelor stenograme din PNL, acolo unde lideri ai partidului s-au contrat pe anumite teme, există riscul ca, în condițiile în care la anul vor fi patru rânduri de alegeri, coaliția să se rupă.

“Cred că atât colegii din PSD, cât  și cei din Coaliție trebuie să înțeleagă că avem un pariu comun. Și eu mi-aș fi dorit să iau un mandat ușor, să am un mandat fără ca înaintea mea să nu fi fost un accident să să nu se duce deficitul la o valoare așa mare. Este o provocare comună.

Am o relație instituțională și o comunicare foarte bună cu Nicolae Ciucă. Și azi dimineață, la 5.10 dimineața, am stat de voirbă la telefon. Am discutat aspecte înainte de întâlnirea cu cancelarul.

Dacă tragem la aceeași căruță, pariul va fi câștigat. România nu-și poate permite să rateze PNRR. Trebuie să îndeplinim Schengen și OECD”, a spus Marcel Ciolacu.

X