VIDEO: George Simion a vizitat fabrica de camioane care va construi spitalul mobil al AUR. ”Noi vrem să arătăm că se poate!”


Președintele AUR, George Simion, a vizitat fabrica de camioane din Baia Mare care va construi spitalul mobil promis românilor în campania electorală cu toate că partidele sistemului au încercat prin tot felul de tertipuri abuzive să blocheze acest proiect. Partidul AUR nu a cheltuit niciun leu din subvenția publică. Nu s-a atins de banii românilor.

George Simion: Prietenii au vrut să ne oprească în proiectul nostru de a face un spital din banii de subvenție. Am găsit altă metodă. Am spus, pornim într o caravană medicală. Nici asta nu a fost bun pentru ei, pentru că românii ar vedea că facem și fapte. De aceea ne-au spus că ne vor face dosare penale. Nu aveți voie voi să faceți acte medicale. Suntem în Baia Mare. Am căutat peste tot în țară ca să nu cumpărăm din Turcia sau din Germania autocamioane și am găsit aici în țară. Nu credeam că mai este posibil, așa că de aici pornește proiectul nostru pentru un spital mobil nou.

Acum vom filma fiecare noutate și vă ținem la curent. Totodată, o să avem nevoie de mult mai multe de voluntari, de medici, asistenți, șoferi si multe, multe altele. Toată lumea nu ne dă nicio șansă în momentul ăsta. Noi vrem să arătăm că se poate și se poate și fabricat în Romania și cu români care pot să se dedice unei cauze. Nu am folosit un leu pentru secretare, pentru sedii și așa mai departe. Trebuie să o facem și legal și vom găsi metodele potrivite ca să nu fim arestați pentru că facem o caravană medicală. Avem nevoie de sprijinul vostru pentru a pune Romania pe roate.